Nielsen och Markussen brakade ihop på pressmöte!

nov 11, 2015
admin

image
Vid gårdagens pressmöte i Bröndbyhallen i Köpenhamn introducerandes Patrik Nielsens och Rudi Markussens tunga möte i supermellanvikt den 12/12 i denna arena – träffande nog döpt till ”Bad Blood”, anspelandes på att de två tycker genuint illa om varann – höll på att spåra ur totalt när det blev dags för den sedvanliga stare down .. plötsligt gick de lös på varann och vakter fick slita isär dem!
Nielsen (27-1/13 KO): ”Jag kan inte vänta på den här fighten. Det är ingen hemlighet att vi inte gillar varann. Han försöker ta det som är mitt och det ska han få betala för. Jag är yngre, snabbare, starkare och hungrigare. Det är en omöjlighet att jag kan förlora. Han är en före detta. Han hade sin chans och den gav han upp på knä. Jag kommer att ge honom mer stryk än vad han fick av Magee och skicka tillbaka honom i pension!”
Markussen (39-3/26 KO): ”Detta är första gången jag tycker verkligt illa om en motståndare. Jag får anstränga mig för att kontrollera mig och uppträda vuxet. Pojken behöver en spark i baken och det är vad han skall få den 12 december!”
Bilden är tagen ihop med promotor Nisse Sauerland – momentet före det brakade loss.