NU DRAR PR-TURNÉN IGÅNG FÖR CANELO VS KHAN

mar 01, 2016
boXning

imageDen 7 maj i nya T-Mobile Arena i Las Vegas möts Saul ”Canelo” Alvarez (46-1-1/32 KO) och Amir Khan (31-3/19 KO) om WBC-VM i mellanvikt (dock på catch weight 70,5 kg) och det lovar att bli en av årets största matcher alla kategorier. Sådana lanseras massivt Jorden runt och kommer att ta in den överlägset största delen av inkomsterna från PPV (pay-per-view) World Wide.
Nu har PR-turnén dragit igång, anförd av promotor Oscar De La Hoya (Golden Boy Promotions) och de två huvudpersonerna. Efter två dagar i London – Amir Khans hemmaplan – med besök av WBC-president Mauricio Sulaiman dessutom, drar man den 1/3 vidare till New York och därifrån till Los Angeles, i denna första omgång.
Canelo, till brittiska media: ”Khan är en stor boxare och detta kommer att bli en härlig fight och den 7 maj ett fantastiskt evenemang”.
Khan: ”När jag tävlade i OS som 17-åring var jag en ’underdog’ – ingen gav mig en chans att ta medalj – och jag är i en liknande sits nu. Alvarez är en farlig fighter. Men jag är övertygad om att jag kan vinna detta. Avgörande faktorer blir snabbhet, beslutsamhet och skicklighet. Jag älskar stora utmaningar och detta är en sån!”
Bilden är på Alvarez, de la Hoya och Khan framför Big Ben.