NU LADDAS DET I MONTREAL

apr 11, 2019
boXning

I Montreal är det likaså dam-VM på spel på lördagsnatten, mellan Marie Eve Dicaire och Mikaela Lauren om IBF-VM i lätt mellan/super weltervikt. Pressmötet hölls på franska, merendels, så ibland såg Team Laurell frågande ut. Men när de väl talade med varann gjorde de det på engelska.

Dicaire: ”Välkommen hit, Mikaela – vi har ett gemensamt, vi gillar utmaningar och faktum är att när vi valde utmanare, så bad jag om just dig, du är rankad min första utmanare .. och jag tänkte att slå dig blir en merit; jag må inte ha lika många bälten ännu, men jag ska!”

Laurén: ”Jag tackar för den här chansen, jag hade ju egentligen lagt av, men jag har tränat hela tiden och jag kommer förberedd, och jag vill du ska veta att jag vunnit WBC-bältet och att jag aldrig förlorade det .. jag fick ge upp det utan förlust när jag pressade mig ner i vikt för att möta Braekhus, och jag är lycklig över att du ger mig chansen – det här vill jag vinna!”