NYTT OM STEVENSONS REHAB – KAN GÅ OCH TALA

jan 28, 2019
boXning

Förre WBC-världsmästaren Adonis Stevenson tycks sakta men säkert vara på bättringsvägen efter den blödning han fick vid titelförsvaret mot Olexandr Gvozdyk den första december. Han sambo Simone ”Sisi” God har gett ut en ny bulletin om hans återhämtning.

”När nu 2019 års första månad drar mot sitt slut, så vill jag delge er en uppdatering av vår käre champion Adonis Stevensons situation. Förra månaden tillkännagav jag att Adonis hade vaknat upp och återhämtade sig från sin svåra skada vårdad och omgiven av sin familj och hängivna läkarteam. Idag kan jag med glädje meddela er att efter månader av krävande träning och fysioterapi har nu Adonis tagit sina första steg och fortsätter jobba på att kunna gå utan stöd.

Trots hans mästarfysik har inte dessa förbättringar i hans tillstånd kommit lätt. Som den mästare han är har han pressat sig hårt med hjälp av mod och beslutsamhet. Det har varit en sann gåva att se hans hälsa växa, och vi är tacksamma för varje förbättring. Adonis är en världsmästare i ringen och fortsätter demonstrera styrka och ihärdighet under sin rehabilitering. Jag kan tillägga att jag är glad att meddela att Adonis nu börjar kommunicera och kan tala med sin familj och vänner och medicinska team. Nu är jag övertygad om att han kommer att återhämta sig helt.

Å Adonis och hans familjs vägnar tackar jag än en gång för era hälsningar och fortsatta support. Vi är i sanning ödmjukade av all er kärlek och välgångsönskningar.”