PACMAN-BRADLEY I LAS VEGAS; JÄMNA ODDS!

apr 07, 2016
boXning

pacman arum bradley 

Det kallas för ”Grand Arrival” nu för tiden – toppboxarnas ankomst till matchstaden under Fight Week. Både Manny Pacquiao och Timothy Bradley med respektive team anlände under pompa och ståt till boxningens huvudstad under onsdagen – och möttes av jätteevenemangets promotor Bob Arum. Det hölls ett sista pressmöte före fredagensinvägning och lördagens match i MGM Grand Garden Arena. Alla sa sitt och gick skilda vägar för sista uppladdningarna. Kanske mest intressant var Arums sammanfattning av vad ’bookies’ tyckte om matchen.

Timothy Bradley: ”Detta handlar för mig om mitt eftermäle. Här får jag en tredje chans att få det rätt, och är det nån gång jag skall slå Manny Pacquiao så är det nu. Jag är redo för allt. Mer än jag varit i någon annan match. Jag skall vinna. Det är min sista chans och jag är redo!”

Manny Pacquiao: ”Please, kolla den här fighten. Den kommer att bli mycket mer action än i tidigare mötena på grund av hans nya coach Teddy Atlas. Vi såg det redan i hans förra match och det är bra!”

Bob Arum: ”Ingen brukar tro på vad en promotor säger före match, men nu kan ni höra vad de som håller i pengarna anser, The Race & Sport Book: Den här fighten är 2:1 i Mannys favör! Jag har inte sett en megafight som varit så jämn på åratal! 2-1 – det är ’anybodys fight’!”