PACQUIAO-BRONER PRESSMÖTE;

jan 17, 2019
boXning

WBA/Regular världsmästaren i weltervikt Manny Pacquia och hans utmanare Adrien ”The Problem” Broner möttes öga mot öga på onsdagens pressmöte i Las Vegas inför deras sammandrabbning i MGM Grand Garden Arena på lördagen. Det gick städat till. Den filippinska legenden behöll sitt sedvanliga lugn rakt igenom och Broner klarade sig från extraordinära utspel.

Pacquiao: ”Jag behöver inte ogilla min motståndare för att vilja slå ut honom. Jag gör bara mitt jobb i ringen. Om det blir en knockout så blir det det. Vi hoppas på den möjligheten nu på lördag. Jag måste pressa honom för att få honom öppna upp – jag kommer göra det!”

Broner: ”jag kommer att spöa honom och sen ska jag ha en drink ihop med honom efteråt. Jag har växt upp i boxning och vet vad som är i görningen. Det här är bisniss, men få det inte om bakfoten – jag kommer att dominera och vinna!”

Under de senaste dagarna har Badou Jack – som ju går främsta fighten vid Pacquiao-Broners sida på lördag – avrundat sin träning, och i avvaktan på att Marcus Browne skall komma in till stan är det han som fått stå för snacket om sin fight, som nu gäller WBC/Silver titeln i lätt tungvikt, men är ett avgörande VM-kval. Badou ser utomordentligt fin och redo ut, och är lugn och avslappnad.

Badou Jack: ”Jag känner mig ung och ändå utvecklas jag. Jag sköter min kropp noga varenda dag. Åldern kommer inte att bli något problem, det kommer vara en fördel .. Jag är stridstestad. Jag har varit igenom verkligt tuffa fighter. Han har inte alls testats på det viset, så vi får se vad han är kapabel till när väl pressen kommer på .. detta är inget nytt för mig. Jag har boxats på många stora cards, så detta är en vanlig dag på jobbet. Men det är spännande som vanligt, och jag kan knappt vänta på att få visa er en bra show!”