PACQUIAO TRÄNAR INFÖR HELA VÄRLDEN!

mar 30, 2016
boXning

pacman i träning 16bradley m teddy atlasUppladdningen för en av årets stora fighter, vårens största så långt, den mellan Manny ”PacMan” Pacquiao (57-6-2/38 KO) och Timothy ”Desert Storm” Bradley (33-1-1/13 KO) i MGM Grand Garden Arena i Las Vegas den 9 april är på väg mot maximum. Båda boxarna har varit mycket väl synliga på boxnings-sajter och i media från dag till dag. De senaste dagarna har ”Pacman” visat upp sin träning live över en direkt-länk på internet in i Wild Card Gym i Los Angeles, där man således direkt kunnat följa hans träningspass – bortsett från en ’blockerad’ sluten del med taktisk träning på putor/mitts – och nu på fredag håller Bradley öppen träning för media. Detta är givetvis i slutfasen av det två månader långa träningsupplägget, och även Bradleys taktiska träningspass har varit slutna.

Promotor Bob Arum/Top Rank är givetvis den som förmedlat live-närvaron under träningen, och det har då också bjudits på intervjuer.

Mycket av snacket senaste veckorna har handlat om det allt hetare humöret mellan tränarna/två av världens vassaste ”tänkare” i en ringhörna, nämligen Pacmans tränare genom hela karriären (sedan han kom till USA för femton år sedan) Freddie Roach och Bradleys nye, ibland eldfängde, coach Teddy Atlas, tillika en av sportens stora professorer.

Roach: ”Vi hoppas att han (Bradley) kommer för att fightas och inte bara springa undan .. kommer han så möter vi honom med fight! Detta är kanske den sista matchen för Manny, en av vår tids största legender, och jag är glad över att varit där hela resan .. över hans bästa matcher: Hatton .. Barrera .. Oscar .. och nu skulle jag vilja se honom avsluta med en KO-seger!”

Pacquiao: ”Detta är vårt tredje möte .. han (Bradley) ’fick’ en seger (högst omtvistat/red anm) mot mig, men sist vann jag klart – nu har han en ny tränare och han kommer säkert att boxas annorlunda. Men jag har tränat hårt och jag är redo för allt!”

Atlas & Bradley kommer ”tala ut” med media på fredag.