PACQUIAO VS THURMAN KICK OFF TURNÉ

maj 24, 2019
boXning

I tre dagar har nu lanseringen av den högt emotsedda weltervikts-showdown som kommer äga rum den 20 juli i MGM Grand Garden Arena i Las Vegas mellan WBA:s Regular Champion och levande legenden Manny Pacquiao och WBA:s absoluta mästare (Super Champion) i viktklassen Keith Thurman nu pågått. De öppnade sin ’kick off’ i New York i tisdags med WBA-presidenten Gilberto Mendoza på plats, liksom back up VM-paret Caleb Plant och Mike Lee, som möts om den förres IBF-VM-titel i supermellanvikt på samma gala, och huvudpersonerna fortsatte sedan till Los Angeles, där de igår lämnade i stort sett samma budskap om varför hela världen behöver köpa en PPV-avgift för att se denna mäktiga uppgörelse om weltervikts-tronen.

Manny Pacquiao: ”Jag är den sortens fighter som inte vill snacka så mycket före en fight, jag gör mitt ’snack’ i ringen, och jag kan göra en hel del där. Han kan försöka bevisa att allt hans snack är värt nåt då. Jag kommer som en krigare den 20 juli, och kommer att visa Keith Thurman vad det verkligen innebär att vara i samma ring som mig!”

Keith Thurman: ”Jag känner mig upprymd över att bli den man som skall visa Manny Pacquiao dörren ut ur detta game. Han är en legend och har gjort många stora saker. Men hans tid är över. Jag har aldrig förlorat till någon med sju nederlag i sitt record, och det kommer definitivt inte att hända i den här fighten – jag kan inte se honom vinna på något sätt över huvud taget. Hans tid upphör den 20 juli och min tid börjar!”

Matchen lanseras som ”Pacquiao vs Thurman” – i den ordningen – fastän det ju faktiskt är Thurman som innehar den riktiga VM-titeln. Det är TGB & MP Promotions som arrangerar (Tom Brown & Manny Pacquiao) och FOX som är TV-producent.