PRESSMÖTE TORSDAG MED YIGIT OCH MARTIN

sep 27, 2017
boXning

Nu är båda EM-kämparna på plats i Stockholm. Idag tränades det offentligt i Hammarby IF:s boxningslokal på Kocksgatan. Båda boxarna, EM-kung Anthony Yigit och utmanare Sandor Martin var i samma lokal men på separat träning, båda värmde upp och jobbade på plattor och båda två såg riktigt bra ut, men några taktiska hemligheter avslöjades inte och inget extraordinärt exponerades. Martin arbetade i svettkläder så måhända är det sista kilot ner till matchvikt jobbigt. Yigit, som ligger utmärkt på vikt, körde i vanlig t-shirt. Att det är två verkligt fit boxare som är på plats för att göra upp om EM-titeln är det dock ingen tvekan om.

I morgon, torsdag, är det kallat till pressmöte med Anthony Yigit och Sandor Martin med teams och med promotor Nisse Sauerland som tredje huvudperson i MTG:s lokaler, MTG-huset på Ringvägen 52 i Stockholm med start kl 12.40 och med livesändning på viasport.se och viaplay från kl 13.00.
Själva invägningen för boxarna kommer att ske offentligt på O´Learys, Mall of Scandinavia, Stjärntorget 2 i Solna på fredag em kl 17.
Det är nu också klart (sedan länge) att hela tävlingen från Solnahallen sänds på Viaplay Fighting den 30/9 och titelmatchen sänds även på TV10 med start kl 21.00. Boxningsfest för folket.