ROCCO NY MOTSTÅNDARE I SUNDSVALL; PLUS PERVIZAJ …

apr 11, 2018
boXning

Rocco Wadell (4-0/2 KO) får en helt ny motståndare i Gärdehov i Sundsvall den 21/4. Nu möter den 24-årige Timrå-fightern ungraren Mark Krammerstodter (3-1-1/1 KO) istället för tidigare inbokade Anton Petrov, som har tvingats ge återbud. ”The Rock” säger att det spelar mindre roll.
”Sånt här händer i boxning. Det kommer inte att ha nån inverkan på min insats i ringen. Jag fokuserar ändå mest på mig själv inför en fight och jag är i toppform. Det går bara allt bättre på träningen, och jag har äntligen lyckats hålla mig skadefri. Jag är redo!”Krammerstodter är en 31-åring från Budapest som lyckats rätt bra i sin start som proffsboxare, med en oavgjord och tre segrar på meritlistan över bevandrat men inte märkvärdigt folk. Hans största match är hans senaste då han gav sig på stjärnan Renato Egedi om Ungerska titeln i supermellan och fick ge upp halvvägs i den 10-rondaren. Nu är han ivrig att återvända till segerkolumnen.

Dessutom har nu Sauerland tagit med på programmet en av stallets nya stjärnor, tungviktaren Albon Pervizaj (7-0/5 KO), en 22-åring på 104-105 kg född och uppvuxen i Hamburg, Tyskland, som här får mot sig georgiern Irakli Gvenetidze (10-6/9 KO), en hårdslående 27-åring med lätt fläckat record, men vars största jobb hittills var att tackla Adrian Granat i dennes comeback i december, då stoppad av den store skåningen i fjärde ronden, men upp tills det bröts riktigt bra med i fighten, och som sedan dess har vunnit nu i mars månad på TKO över lokalt motstånd.

Huvudpersoner i Gärdehov är givetvis Otto Wallin vs Adrian Granat om EU-titeln i tungvikt över 12 ronder, med främsta uppbackning i Mikaela Laurén vs Verena Kaiser om IBO-VM i super welter över 10 ronder (10 x 2) och Sven Fornli