SAMTLIGA HUVUDKÄMPAR INVÄGDA INFÖR LÖRDAGENS MATCHER – LINARES & LOMA EXAKT LIKA!

maj 12, 2018
boXning

På fredagskvällen vägdes huvudmatch-kämparna in runt om i de aktuella arenorna inför lördagsnattens respektive titelfighter.

I New York, NY vägde Jorge Linares och Vasyl Lomachenko in identiskt lika på 61 kg med två hg till godo till lättviktsgränsen inför deras WBA-VM-fight i Madison Square Garden. Det är de som ses direkt efter vägning på bilden här – inför vad som blir nattens största fight.

I Verona, New York vägde Sadam Ali in på 69,4 kg och utmanaren Jaime Munguia ’lätt’ på 67,8 kg – med två kg i marginal till lätta mellanviktsgränsen – inför deras WBO-VM-fight i Turning Stone Resort & Casino. Och det andra titelparet i Verona klarade också vikten galant: Rey Vargas vägde in på 54,4 kg och Azat Hovhannisyan på 54,9 kg i deras WBC-VM-fight i super bantam/lätt fjädervikt.

 

I Bolton, England vägde Sam Sexton in på 106,6 kg och Hughie Fury på 105,3 kg inför deras möte i Macron Stadium om Brittiska tungviktstiteln.

Och i Köln, Tyskland vägde Avni Yilderim ’guld’, 76,2 kg och Ryan Ford 75,8 kg inför deras möte om WBC/Int.-titeln i supermellanvikt i Nobeo TV Studios.