SKOGLUND: ”DETTA ÄR BÖRJAN PÅ EN NY ERA!”

jul 29, 2015
admin

imageMed anledning av att biljetterna nu släpps för IBF/IC-titelfighten mellan Erik Skoglund och Oleksandr Cherviak i Nyköping den 19/9 i Rosvalla Ishall – försäljningen öppnar torsdag via BILJETTFORUM.SE – så har idag Erik släppt ut en press release.

Där säger han: ”Ända sedan jag började boxas har jag sett sporten bli mindre och mindre i Sverige, och även vi haft mästare så har de inte kunnat boxas på hemmaplan, och därför har sporten lidit illa. Tack och lov ändrar sig allt detta nu, och det är en ära att vara den person som för boxningen tillbaka till Sverige. Den här fighten och vad den representerar är större än en VM-fight, den är större än mig! Detta är början på en ny era för svensk boxning!”
Och vidare: ”Jag skulle vilja se boxning komma tillbaka till sin storhetstid under 50- och 60-talen. Alla kände till och älskade Ingemar Johansson. Han kunde fylla fotbollsarenor över hela landet. Jag vill att boxning skall bli en populär sport igen, och jag vet att det kommer att bli så. Det kommer inte att ske över natt, men vi tar nu ett enormt steg i rätt riktning.”
”Vi skapar historia! Det här blir den största showen i Sverige sedan 60-talet. Team Sauerland är en av världens största promotorer, och även för dem är detta en massiv händelse. Jag har all motivation jag behöver och den 19 september skall jag göra den bästa match jag nånsin gjort. Ingen borde missa detta!”