SKOGLUND OCH SMITH SNACKADE EFTER ÖPPEN TRÄNING

sep 13, 2017
boXning


De båda kämparna i World Boxing Super Series första kvartsfinal i supermellanviktsturneringen i Echo Arena i Liverpool på lördag Erik Skoglund och Callum Smith hade öppen media-träning igår i The Rotunda ABC i Liverpool och snackade efteråt med media, rapporterat via WBSS pressutskick.
Erik Skoglund: ”Jag hade en bra work out, och jag känner mig explosiv och skarp, och det är det vi siktar på – att behålla skärpan till på lördag. Jag såg inte alltför mycket av Callum idag, jag gjorde min egen grej och snackade med media, men av det lilla jag såg så såg han bra ut, men å andra sidan så ser du bra ut när du slår på pads, så det går inte att dra mycket slutsatser av det. Men jag har studerat hans matcher och jag har lärt mig mycket. Jag känner mig säker inför lördag. Vi har nu varit här i Liverpool ett par dagar, inte hunnit se mycket av stan men promenerat runt lite .. inget vidare väder, men det är inte viktigt, det är fokus på matchen som gäller och på lördag skall jag skaffa mig lite nya fans här!”


Callum Smith, som med bröderna Paul, Stephen och Liam – alla boxare – kollade Eriks träning, ledd av pappa Johan med broder Marcus och konditionscoach David Wahlgren. Se bilder från träningen i Rotunda, courtesy WBSS. Smith sade: ”Jag ångrar inget, jag valde inte Erik för att han skulle vara sämre eller nåt. Jag valde honom för att jag tror hans stil passar mig, och det håller jag fast vid. Jag tror att ni kommer att få se en riktigt bra insats från mig. Det är alltid skönt att få boxa på hemmaplan. Några av mina bästa fighter har kommit i Echo Arena. Jag tycks alltid kunna höja mig där. Jag vet att jag har en tuff fight framför mig, men varje gång jag haft en sån har jag lyckats leverera och gjort mina bästa insatser, och jag tror det kommer att bli så nu med till helgen!”