Skoglund och Yigit tränade inför media på All Star!

apr 10, 2014
admin

Nyhetsbild_34_Ygit_Skoglund.Erik Skoglund och Anthony Yigit, som båda har mycket tuffa uppgifter framför sig på Sauerlands gala i Esbjerg i Danmark nu på lördag kväll, hade öppen träning inför media under sitt Stockholms-besök i All Star Gym på onsdagen. Båda såg utmärkt väl förberedda ut och uttalade tillförsikt inför sina respektive kamper mot Danilo D´Agata om EU-titeln i lätt tungvikt och mot Kasper Bruun om WBC Baltic lätta welterviktstitel.

Yigit, som hittills legat lågt i förhandssnacket, jobbade med sin tränare Joey Gamache, f d dubbel VM-kung, på slagputor och tog efteråt till orda:

– Jag har sett Kasper Bruun boxa och jag vet han är bra, men nu har jag studerat honom tillsammans med Joey och jag kan ’läsa’ honom och han kommer att passa mig. Jag vet vad jag ska göra.