SNITSIGA MEDIA-MÖTEN MED LÖRDAGENS STJÄRNOR I USA

mar 08, 2019
boXning

Det var mediamöten under både onsdagen och torsdagen, först i New York med Dmitry Bivol och Joe Smith i Dream Hotel på Manhattan med promotor Eddie Hearn inför uppgörelsen om WBA-VM i lätt tungvikt.

Joe Smith: ”Jag har lagt ner alla tänkbara förberedelser inför detta och jag kommer att sätta ihop allt till mitt livs insats på lördag natt. Jag är här för att ta över och vinna bältet!”

Dmitry Bivol: ”Jag är redo för fight och jag hoppas Joe är det också. Han är en bra fighter, han är ung och slår mycket, så det blir en bra match för oss båda. Men jag får mer erfarenhet för varje fight och lär mig nytt för varje gång, så också nu på lördag.”

På torsdagen drog de på stort borta i Carson, Kalifornien inför WBC-VM-mötet i weltervikt mellan Shawn Porter och Yordenis Ugas och båda hade klätt upp sig för ’the occasion’ minst sagt.

Porter: ”Jag är säker på att Ugas studerat mig och tror sig veta vad han ska göra. Låt honom tro det – jag vet vad jag skall göra efter att jag gjort av med honom. Då går jag efter Thurman & Co!”

Ugas: ”Jag är 100% bättre tekniker än han och det kommer vara det som gör hela skillnaden lördag natt!”