SPENCE OCH GARCIA REDO ATT KÖRA!

mar 14, 2019
boXning

Haussen inför veckans stora urladdning i AT&T Stadion i Arlington, Texas nu på lördag natt stiger varje dag. I tisdags anlände huvudkämparna till Dallas och höll offentliga – separata – träningar och på onsdagen ’talade de ut’ med pressen på ett stort mediamöte och idag gör de också några mindre framträdanden var för sig före de ses vid fredagens invägning. Båda två har gett ett utomordentligt självsäkert intryck – de säger inte mycket till varann, men pratar desto mer förbi den andre om vad seger innebär på lördag.

Spence: ”Jag ska bestraffa honom och få honom att önska att han hade tagit sin brorsas råd och inte gett sig in på den här fighten!”

Garcia: ”Med den här segern kommer jag att för evigt ha skrivit in mitt namn i historieböckerna. Ingen annan fighter vågar göra det jag nu gör!”

Spence i gensvar: ”Den här segern kommer att göra mig till #1 i världen pund-för-pund ..!”