STEVENSON ÄR PÅ BÄTTRINGSVÄGEN

dec 23, 2018
boXning

Igår lämnade förre lätte tungviktsmästaren Adonis Stevensons fästmö Simone ”Sisi” God ett längre meddelande om boxarens tillstånd:

”Å Adonis och vår familjs vägnar vill jag bara tacka alla som har gett stöd, bett böner och skickat hälsningar angående Adonis skada. Vi är mycket tacksamma för alla budskap, gåvor och stöd.

Superman är en världsmästare och har demonstrerat sin styrka i att möta varje hinder han nånsin ställts inför. Han är en legend i sina fans ögon, och en man som bevisar varje dag att inre styrka och kärlek till sin familj kan förändra och överbrygga de värsta svårigheter.

Trots rapporter om motsatsen i media vill jag klargöra att Adonis är vaken. Han återhämtar sig från skadan omgiven av sin familj och sitt hängivna medicinska team. Adonis är en världsmästare i ringen och visar samma gry, styrka och bestämdhet i sin återhämtning.

Adonis och vår familj är tacksam mot er för all er kärlek och stöd och högaktningsfullt ber er att fortsatt visa hänsyn till Adonis och familjens integritet medan han fortsätter läka. Med de stora helgerna framför oss spenderar nu Adonis sin tid med att lyssna på musik och umgås med Adonia och familjen och hälsar kärleksfullt och tacksamt till er alla.

Medan Superman Adonis återhämtar sig kommer jag att ta hand om allt rörande Adonis som den Superwoman han alltid säger jag är.

Vi är i sanning välsignade av Gud för alla er och ert stöd.”