STEVENSON OCH BADOU JACK SNACKAR; MATCHEN NU I TORONTO

apr 25, 2018
boXning

Nu kommer citat från mediamöte med de två kontrahenterna om WBC-VM i lätt tungvikt Adonis Stevenson och Badou Jack, inför deras ’clash’ den 19/5, först satt till Montreal men nu precis flyttad till Air Canada Centre i Toronto, och de luftade sina tankar via Showtime idag.

Adonis Stevenson: ”Jag ser fram emot att vinna den här fighten på knockout. Jag kommer från Kronk Gym och vi siktar alltid på knockout. Jack är en bra, teknisk boxare. Han har varit världsmästare och han har gjort bra. Han är tuff, och jag ska inte underskatta honom. Jag kommer att vara förberedd på allt han har att komma med. Jag boxar på hemmaplan i Canada, så jag tänker ge mina fans en riktigt bra show. Jag är stark och jag har boxningssportens bästa vänsterkrok. Jag har tolv ronder på mig och allt jag behöver är en träff. Det är inte mer komplicerat än så. Jag behöver inte få till tre eller fyra slag. Jag behöver ett, och du kommer inte återhämta sig. Jag kommer göra slut på dig!”

Badou Jack: ”Jag har bett om den här fighten en längre tid och var villig att tackla honom varsomhelst, inklusive hans hemmaplan. Jag vet att han är bra och mycket farlig, och det är just därför jag vill möta honom. Jag är helt för att de bästa möter de bästa, och den 19 maj hämtar jag WBC-bältet och tar med det hem till Las Vegas!”