STRAX DAGS: WALLIN OCH FURY PRESSMÖTE

sep 12, 2019
boXning

Denna Fight weeks största match är den på lördag uppkommande tungviktsdrabbningen mellan förre VM-kungen Tyson Fury (28-0-1/20 KO) och vårt stora svenska hopp Otto Wallin (20-0/13 KO) i T-Mobile Arena i Las Vegas. Idag hölls den sista pressmötet före fight-time, och nu ses de två inte förrän vid fredagskvällens invägning. Detta är vad herrarna hade att säga:

Tyson Fury: ”Vad folk inte vet är att jag inte ursprungligen skulle ha boxats den här weekenden, utan var inplanerad för New York i mitten av oktober. Men när vi hörde att Canelo Alvarez inte skulle boxa på mexikanska oberoende helgen, så tänkte jag ’va fanders’, för detta har länge varit ett speciellt veckoslut för boxning i Vegas, så jag tänkte jag får kliva in och ge det mexikanska folket en stor show här och nu. Så jag flyttade fram mitt matchdatum fyra veckor, så att ni skulle kunna se ”El Rey Gitano/The Gipsy King” och mexikanerna få sin stora fight, med en massiv superstar i boxning denna helg. Här är vi nu – showen är här!”  

Otto Wallin: ”Jag är väl boxningsutbildad, jag har en bra bakgrund. Jag har ett bra anfall, ett bra försvar, och jag har vad som fordras för att skapa en riktig skräll!”

Foto: Mikey Williams/Top Rank