SVENSSON VÄGDE IN ENSAM ..! BRAEKHUS PRIVAT..!

feb 23, 2017
boXning

imageRegerande VM-drottningen Cecilia Braekhus kom aldrig till invägningen i kväll inför VM-fighten i morgon mot Klara Svensson i Spektrum i Oslo. Svensson fick, efter att titelfightens invägning skjutits upp en bra stund, till sist väga in ensam och klarade då galant titelvikten på 66,7 kg. Men norskan dök inte upp! Slutligen meddelades från arrangörshåll att hon fordrade få väga in privat, då hon inte ville strippa sig naken för att klara vikten, och detta medgav förbundskontrollanterna, som sedan meddelade att hon fixat sig in under titelgränsen, och därmed var klar för VM-matchen – men hon kom inte ut till någon foto-session.
En ganska irriterad Klara Svensson kommenterade:”Heja Norge! Jag har aldrig varit med om nåt liknande, men jag är inte förvånad! Det är så här hon jobbar .. men om hon tror att hon psykar mig på det här viset, så har hon misslyckats! Jag blir bara än mer motiverad!”
Det var dock tämligen uppenbart att det var viktproblem som höll Braekhus tillbaka och att hon fick väga in i bara mässingen för att fixa viktgränsen. Hon har heller inte kommenterat något till media efter att blivit godkänd för start. Därmed blev Svensson ensam vid mikrofonen: ”Detta är oprofessionellt, så här gör man inte, men jag kände på mig redan i Stockholm att hon inte vill stå öga mot öga med mig, men jag bryr mig inte – bara hon dyker upp i morgon!”