TERBUNJA OCH FORNLING LADDAR FÖR SM-BÄLTET

dec 07, 2016
boXning

naim_terbunjasven-fornling-pose 

Det hettar till betydligt mellan de två stronga rivalerna om SM-titeln för proffs i lätt tungvikt Sven Fornling (10-1/6 KO) och Naim Terbunja (10-1/1 KO) inför deras möte i Rosvalla Arena i Nyköping nu på fredag.

Fornling har retat sig på Terbunjas uttalanden i media där han ifrågasätter Svens ”punchig power”: ”Underligt med tanke på att jag har 600% bättre ’KO ratio’ än han har, men låt oss se hur han känner sig när han vaknar upp och inser att fighten är över! Jag är tämligen säker på min sak .. Naim har aldrig gått åtta ronders distans och jag tror inte han klarar distansen ut i Nyköping – jag ser mig själv segrare på KO, förmodligen via en uppercut!”

Terbunja, en av Sveriges mest rutinerade amatörer före han blev proffs, med OS- & VM/EM-starter bakom sig, och som professionell en karriär snarlik Fornlings, är lika säker på sin sak och på seger för egen del: ”Jag tror Sven överskattar sig själv en hel del här ..och det kommer han bittert att få erfara när vi möts i ringen .. men jag hoppas det blir en riktigt bra fight för publikens skull, men det är ingen tvekan om vem det blir som står som segrare när det är över. Jag vill ha SM-bältet runt min midja!”