TRÄNINGSCAMP I ÖREBRO & TIDAHOLM .. NYTT DATUM FÖR PATRICIA 10/9 ..

maj 11, 2021
boXning

Det hölls i helgen som gick träningsläger för våra proffs inför kommande kamper. Dels höll Kamran Kabinejad ett tufft camp för gästande VM-drottning Elin Cederroos och hans egen VM-stjärna Patricia Berghult, som sparrade varann inför vad som komma skall (på var sitt håll).

Och samtidigt körde Pezhman Seifkhani hårt på putor och sandsäck – utan sparring för tillfället. Cederroos har långt framskridna planer på en kommande storfight i USA i supermellanvikt, men inget är ännu där officiellt utannonserat. För Patricias del har den till 18/6 påannonserade WBC-VM-kampen mot kanadensiskan Marie-Eve Dicaire i super welter/lätt mellanvikt måst framflyttas i tid, så att den nu ligger planerad istället till den 10 september i Montreal, Canada.

Det var ett bra träningsläger med god sparring för tjejerna, mycket svett och jobb och en hel del gott humör. På stora bilden ovan ses båda teamen från Västerås och Örebro efter fullbordat värv: fr v Kamran, Alex Wennersten, Elin, Patricia, Roberto Bengtsson, Pezhman, Jocke Berghult .. och på den andra bilden ses Pezhman in action i ringen.

SAMTIDIGT hölls också ett tufft läger i Tidaholm där regerande SM-kung i cruiservikt Samo Jangirov gästade coach Jan Eliasson med team, dit ju nu SM-kandidat i supermellan Tijan Kebbeh anslutit sig. Kebbeh och Samo – bilden – gjorde hårda 8 ronders sparring plus lika mycket tufft stationsarbete. Formen är på väg, meddelar ”Raggarn”, med ännu gott om träningstid inför kommande Örebro-show den 10/7.