TYSON FURY KOMMER TILLBAKA JUNI!

apr 14, 2018
boXning

I förrgår tillkännagav den brittiske promotorn Frank Warren att förre obesegrade och frivilligt avgångne världsmästaren i tungvikt Tyson Fury kommer tillbaka till aktiv boxning, med comebacken satt till 9 juni. Till London´s Daily Mail säger han: ”Vi vill att Tyson skall komma i bästa möjliga fysiska och mentala form. Jag kommer att plocka motståndare med omsorg till de första matcherna, men jag lovar att Joshua-fighten kommer att bli av! Det är ingen brådska, men vi kommer att behöva tre eller fyra matcher – men Tyson är en stor boxare och behöver bara kommer i bästa trim igen för att sedan återta de bälten som alla med all rätt var hans och som han aldrig förlorat!”

Igår bekräftade Tyson Fury själv att comebacken var fastlagd: ”Jag är nu i den bästa form jag nånsin varit. Timingen, reflexerna, alltihop är bättre än nånsin. Jag är bara 29 år och kommer nu att gå in i min bästa fysiska fas i livet, starkare och snabbare, muskulösare än nånsin – och säker på min förmåga när jag ser ut över fältet tungviktare. Joshua kommer att bli en enkel fight. Han letar bara efter att landa den stora smällen. Alla som kan röra sig vettigt och finta honom får han problem med. Då kan han inte träffa. Jag kommer boxa ut honom i ett antal ronder och sen slå honom knock out!”

Sent igår meddelades att WBO-VM-fighten om den vakanta lätta welterviktstiteln mellan Terry Flanagan och Maurice Hooker kommer att bli på samma card som Tyson Furys comeback – i Manchester Arena 9/6 .. det blir en extraordinär tillställning detta.