WALLIN TOPPAR NORDIC FIGHT NIGHT I SUNDSVALL I APRIL

feb 21, 2017
boXning

image

Sundsvalls egen stora tungviktare Otto Wallin (17-0/11 KO) kommer att bli huvudperson vid Nordic Fight Nights entré i Sundsvalls Sporthallen den 22 april. Detta tillkännagavs på tisdagen vid ett pressmöte i klassiska hotell Knaust med promotor Nisse Sauerland och Otto Wallin på plats. Vem det blir som Otto skall tackla är än så länge en hemlighet men att tungviktaren får ett tufft test i ringen över 10 ronders distans är givet. Dessutom kommer han backas upp av en andra huvudmatch, då Mikael Lauréns come back till VM-ringen i lätt mellanvikt (super welter) mot hennes efterträdare på den tronen, polska Ewa Piatkowska, följer med hit till denna gala-afton.

”Jag är mer än nöjd och glad över att få chansen att boxa här på hemmaplan i Sporthallen”, säger Otto, ”och jag tackar Nisse Sauerland för att han gör det möjligt, men också Sundsvalls kommun som backat detta och därmed bidragit till att det kan ske. Jag har bett Nisse om ett tufft test, en svår motståndare så att jag kan lyfta mig till nästa nivå, men vem det än blir skall jag vara redo.”
Nisse Sauerland: ”Vi är mycket glada över att kunna ta den här showen till Sundsvall och vi känner att Otto nu är på gränsen till världseliten och är redo att ta på sig en tung uppgift här som huvudmatchboxare. Vi skall inom kort presentera vem det blir och vi kommer alla jobba hårt på att få till en verkligt bra tävling här i Sundsvall den 22 april!”