WBSS KVARTAR FASTLÄGGS; USA-START I FLORIDA ..

sep 10, 2018
boXning

 

Nu börjar schemat över World Boxing Super Series – Ali Trophy att fastläggas i boxningsschemat. Vi berättade förra veckan om att först ut blir kvartarna i Yokohama, Japan den 7/10 med Nayoa Inoue vs Juan Carlos Payano i bantamvikt (WBA/Reg) & Kiryl Relikh vs Eduard Troyanovsky i lätt weltervikt (WBA-VM) – och nu är det också klart att den 20/10 kommer den stort emotsedda USA-debuten att äga rum med öppningsmatchen där i form av Emmanuel Rodriguez vs Jason Moloney i bantamvikt (IBF-VM) & Yunier Dorticos vs Mateusz Masternak i cruiservikt i CFE Arena i Orlando, Florida ..

OCH den följs sedan upp av nästa USA-show i UNO Lakefront Arena i New Orleans, Louisiana den 27/10 där Regis Prograis möter Terry Flanagan i lätt weltervikt (WBC/Diamond) .. men där man ännu inte släppt vad som blir andra kvart .. det kan bli Anthony Yigits drabbning med Ivan Baranchyk, men det vet vi inte förrän inom kort …

OCKSÅ den 3/11 är nu spikad och denna show hamnar i SSE Hydro i Glasgow, Skottland med kvartarna Ryan Burnett vs Nonito Donaire i bantamvikt (WBA & WBC-VM) & Josh Taylor vs Ryan Martin i lätt weltervikt (WBC-VM) .. en riktigt häftig gala.

 

Kvartsfinalerna 13/10 och 10/11 tillkännages inom kort.