WLADIMIR KLITSCHKO: NU STRUNTAR JAG I FURY!

sep 26, 2016
boXning

epa05536587 Ukrainian heavyweight boxer Wladimir Klitschko holds up a poster of an absent Tyson Fury during a press conference in London, Britain, 12 September 2016. Klitschko will challenge British WBA, WBO, IBO, and IBF heavyweight boxing world champion Tyson Fury on 29 October 2016 in Manchester, Britain. According to Fury's team Fury's car broke down on the way from Manchester to London and was unable to attend the press conference. EPA/ANDY RAIN

Efter att VM-matchen i tungvikt mellan Tyson Fury och Wladimir Klitschko ställts in ännu en gång och alltså inte äger rum den 29/10 som aviserat, pga icke redovisade ”medicinska skäl” för Fyry, så har nu Klitschko tagit bladet från munnen och sagt sitt: Som alla nu vet så är matchen den 29 oktober inställd på grund av vad-skäl-det-nu-än-är från Fury. Screw it, jag går nu vidare och skall uppdatera alla vad match jag bokar mig för härnäst. Jag förlitar mig på att att förbunden håller koll på utvecklingen och vad som skall göras med de titlar Fury nu håller.”