YIGIT MÖTER POULSEN FEBRUARI 7

jan 13, 2015
admin

Nyhetsbild_201_Yigit_fighting_poseVid Sauerlands proffsboxningsgala i Arena Nord i Fredrikshavn den 7/2 kommer svenske Anthony ”Can You Dig It” Yigit (11-0-1/4 KO) att möta Danmarks Kim ”Golden Boy” Poulsen (26-1/7 KO) i ett hett skandinaviskt möte. Det är två tekniskt högstående herrar, ingen av dem av kategori KO-kung, som här gör upp, märk väl i weltervikt, på ett ännu inte stipulerat antal ronder. ”Jag har inga problem med att boxa mot en dansk i Danmark .. det är som ett andra hemland för mig och jag har följt Poulsens karriär och vet väl att han är en smart fighter, men jag kommer att vinna och tror inte han kan skapa problem för mig”, säger Yigit till media. ”Han må ha mycket erfarenhet som amatör, men som proffs ligger jag långt före honom och han är ingen annorlunda uppgift än alla de jag redan har besegrat”, svarar Poulsen. Tävlingen toppas av Dennis Ceylans returkamp – oavgjort sist – mot Cristian Montilla över 8 ronder/ingen titel. För närvarande är ingen annan svensk inplanerad på detta program.