YIGIT OCH HUGHES INVÄGDA – ALLT KLART FÖR FIGHT!

dec 01, 2017
boXning


Både Anthony Yigit och hans utmanare Joe Hughes äntrade vågen i Leicester, England på fredag eftermiddag och vägde in på exakt samma vikt: 63,1 kg ..! Alltså med marginal kvar till titelgränsen på 63,5 – och därmed är nu allt klart för fight imorgon kväll. Det är nu, sent om sidor, klart att denna EM-gala kommer att TV-sändas. Med start kl 19.30 för förmatcherna, huvudmatchen kommer betydligt senare, på Viaplay Fighting och nu går EM-fighten även över TV10 från kl 23..!

Detta är Yigits andra försvar av EM-titeln, och han sa efter invägningen: ”Jag ser verkligen fram emot att försvara min titel igen; jag mår bra, jag fixade vikten riktigt bra och jag är redo för fight i morgon. Joe Hughes är en tuff motståndare, respekt till honom, men jag tror att jag är den bättre boxaren och är säker på att jag kommer att försvara min titel. Jag vann titeln här i England och har inget emot att försvara här. Jag kommer ge fansen här i arenan och framför TV-apparaterna valuta och avsluta detta fina år på bästa sätt!”